Start
AANBOD
Algemene Voorwaarden

Activiteiten Agenda
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
AANBODPERSOONLIJKE ONTWIKKELING
WORKSHOPS pag.1
WORKSHOPS pag.2
WORKSHOPS pag.1
WORKSHOPS pag.1
WORKSHOPS pag.2
AANBOD
AANBOD
AANBOD
Getuigenissen
Link
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
Algemene Voorwaarden
Algemene Voorwaarden
Algemene Voorwaarden
AANBOD
AANBOD

Contacteer Anne Geerts

Contacteer Anne Geerts
AANBOD
Start
Activiteiten Agenda

Dans het leven

ANNE GEERTS            GSM: 0476/ 89. 80. 06        E-mail: annegeerts @ skynet.be

  

Alive & Kicking


Gent 8/1/17 (10u30-18u)


Waar loop je warm voor? Wat is uw passie? We kunnen onszelf van alles wijsmaken (denken) maar als de energie niet komt, zitten we ernaast. Misschien ben je in een routine belandt en weet je 't niet zo goed meer. Echter onze ziel zingt als we ons eigen spoor gaan, ons lijf relaxt en genieten doen we zelfs als het spannend is.

Alive and kicking:

Geen nood als je het spoor even bijster bent. We dansen de 5Ritmes(r) en doen eventueel een oefening om weer aan te  sluiten bij dat levenslustige deel in onszelf dat durft dromen, dat zingt en gretig is om te leren, te leven en te riskeren wat nieuw is. Alles begint met terug te verbinden met het meest vitale deel van onszelf, Onze Ziel; Dan onstaat de goesting om in actie te komen vanzelf. ik weet het uit ervaring en van getuigenissen. Anderen kunnen ons inspireren, steunen, motiveren en vice versa. Echte leiding en actie komt van binnenuit. Aan jou de keuze: ja of neen?

Voor wie: volwassenen.

Datum: 8/1/17 (10u30-18u)

Plek: Verkortingsstraat 55, 9040 Gent

Prijs: 68€ (21% BTW in) ontvangen voor 29/12 daarna 75€ (21%BTW) op BE94063106377814 van Anne Geerts

Voor 5/1 inschrijven! Meld "start alive" en uw mailadres als ik het nog niet heb.  

SILENT Wings


Gent 11/12/16 (10u30-18u)


Stilte is krachtig. Vertragen verdiept. Verstillen is niet hetzelfde als stil vallen. Het is als een pelgrimage,een tocht in een gestaag tempo. Innerlijk luisteren scherpt ons gewaarzijn (awareness), sterkt onze innerlijke getuige, biedt rust en ontwikkelt mededogen in ons hart.  Fysiek: ADEM geeft  RUIMTE en omgekeerd.

Innerlijke ruimte en buiten-ruimte zijn verbonden door adem. Je wordt één met alles. Er is synergie en synchroniciteit. Bewegingen kunnen vloeiend, afgelijnd, onverwacht grillig, moeiteloos licht, wijds en immens present zijn.

Gent: vooraf inschrijven; Max. 18.

Datum: zo. 11/12 (10u30-18u) 

Prijs:68euro (21% BTW incl) ontvangen voor 19/11 daarna 75euro (21%BTW incl) over te schrijven met referentie "stilte" op BE94063106377814 van Anne Geerts. je ontvangt een bevestiging van uw inschrijving per mail, gelieve dus ook jouw email te vermelden. Bedrijven +30%.

Meebrengen:

drinkwater, lunch (en wat extra voor potluck)+ wat na inschrijving nog gevraagd wordt. We dansen in losse kledij, gelaagd om in te spelen op de temperatuur


 

Aanbod

Workshops pag .5

Home

Agenda

INNER PEACE


Gent 11/11/2017 (10u30-18u)


Vrede in onze relaties is moeilijk te verkrijgen als we zelf niet in vrede zijn met onszelf, hoe kunnen we onszelf en andere vergeven?

   dance of forgiveness

Ons lichaam spiegelt waar de conflicten zitten: een "knoop" in onze maag, druk op ons hart, woede in onze vuisten en opeengeklemde kaken, bliksem in onze blikken of we bekijken iemand met de nek. Deze dag laten we oude verhalen dansend los uit ons celgeheugen. We gebruiken de 5Ritmes als een fysieke vorm voor een innerlijk vergevingsproces. Wie vrij is van wat al dan niet terecht vastgehouden wordt, ziet met andere ogen, herwint energie en vrijheid om liefdevoller te leven. Vergeven is noch goedkeuren wat was,  noch negeren, noch verdragen. Het is werkelijk los laten, bevrijden en helen

Prijs: 68 euro btw incl indien betaling ontvangen voor 21/10 daarna 75 euro btw incl.te storten op BE94063106377814 van A. Geerts, vermeld uw naam en workshop. indien ik uw email niet heb meldt je ook aan zodat ik de inschrijving kan bevestigenl