Start
Activiteiten Agenda
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
AANBOD
WORKSHOPS pag.2
WORKSHOPS pag.2
WORKSHOPS pag.1
WORKSHOPS pag.2
WORKSHOPS pag.1
WORKSHOPS pag.1
Activiteiten Agenda
WORKSHOPS pag.1
WORKSHOPS pag.1
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
AANBOD
AANBOD
AANBOD
Getuigenissen
Link
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
Algemene Voorwaarden
Algemene Voorwaarden
Algemene Voorwaarden
AANBOD

Contacteer Anne Geerts

Contacteer Anne Geerts
Algemene Voorwaarden
Contacteer Anne Geerts
AANBOD
Start
Activiteiten Agenda
Algemene Voorwaarden
Activiteiten Agenda

Dans het leven

ANNE GEERTS            GSM: 0476/ 89. 80. 06        E-mail: anne@annegeerts.be

  

  

  

HIPS DON'T LIE

29 maart 2020


Gronden en zakken in onze heupen opent ons hart. We centeren vanuit onze buik waardoor emoties gekanaliseerd worden en we dichter bij onszelf zijn. We staan sterker, bewegen soepeler en gestroomlijnd (boven en onderlichaam zijn verbonden). Hierdoor kunnen we makkelijker. Tijdens de dans verkennen wat hoe buik/heupen en voeten ons instinct en onze intuïtie aanspreken. We dansen om hoofd-hart-buik op één lijn te krijgen en steeds weer te hervinden, ook  in contact met anderen.

Heupen die vrij bewegen houden onze energie in stroming. Informeren ons over wat veilig is en niet.  Heupen hebben geheugen. Of beter ze beschermen onze darmen (een 2de brein). Onze buik reageert snel op stress en prikkels.

We verkennen lijfelijk hoe we met meer confort in onze heupen kunnen zakken en het vuur in onze buik kunnen laten stromen. vrije heupen geven levenskracht (sexualiteit komt hieruit), daadkracht, vreugde. Ontspannen heupen geven ons een fysiek basis, zelfvertrouwen.

In oude culturen werd de buik en meer bepaald de baarmoeder als de graal gezien. Onze buik kan leven dragen.


Voor vrouwen vanaf 21 jaar


 Prijs: - particulier: 68 euro indien betaling ontvangen voor 28/2 daarna 75 euro te storten op BE94063106377814 van A. Geerts, vermeld uw naam en workshop. indien ik uw email niet heb meldt je ook aan zodat ik de inschrijving kan bevestigen.- zelfstandigen met factuurgegevens  (gelieve BTWnr op te geven) idem + 21%BTW

 zie deelnamevoorwaarden


 HONORING the FEMININE 15 augustus op O.L.V. Hemelvaart zie agenda


  

Aanbod

Workshops pag .3

Home

Agenda

  


tHe-Art of BEING,

co-creatiedans vanuit Zijn

12 januari 2020 2020. het begin van een nieuw jaar is collectief een belangrijk moment om aan te sluiten bij jouw hartenwensen, eigen ritme/tempo en eigen fequentie!

Bewust van de dilemma's, uitdagingen en kansen dansen we tot we onszelf niet langer in de weg zitten en innerlijk vertrouwen ervaren in de creatiekracht van beweging en adem.  We dansen in het ritme van ge-niet-en en ont-moet-en om te landen (hier en nu) in alle delen van ons lijf en leven. Vanuit een verruimd bewust ZIJN  laten we onze hartenwens/intentie in beweging komen. We dansen in co-creatie wat ons van binnenuit in beweging brengt. We geven handen en voeten (ganse lijf), energie (aandacht, adem , beweging)en ruimte aan wat we willen leven in 2020.  Niet vanuit ons hoofd, maar vanuit ons hart en in volle vertrouwen.


Tijdens de dansdag geven we vooral aandacht aan wat je zelf kan doen om terug meer thuis te komen bij jezelf, eerlijk te zijn met wat je nodig hebt en hoe je ruimte kan laten voor wat zich aandient zonder oordeel.


Thuis zijn in jouw lijf is voorwaarde om te weten wat nodig is: actie of rust, focus of ruimte. Deze dag helpt de dans ons om terug te vertrouwen dat alles met elkaar verbonden is en dat het hele universum meewerkt om een hartenwens in vervulling te laten komen. Onze taak? vermijden dat we onszelf saboteren. De 5ritmes helpen hierbij, ze zijn als een roadmap voor transformatie. 


 Voor volwassenen (+21J) . best heb je als eens de 5ritmes gedanst of bent je gewoon om  te dansen zodat je makkelijker in het creatieproces kan duiken. de 5ritmes worden niet aangeleerd op 12/1 we gebruiken ze om te creëren. Indien je aarzelt, bel mij 0476/898006


 Prijs: - particulier: 68 euro indien betaling ten laatste  ontvangen voor 24/12 daarna 75 euro te storten op BE94063106377814 van A. Geerts, vermeld uw naam en workshop. indien ik uw email niet heb meldt je ook aan zodat ik de inschrijving kan bevestigen.- zelfstandigen met factuurgegevens  (gelieve BTWnr op te geven) idem + 21%BTW  zie deelnamevoorwaarden

DIVINE FEMININE


Gent 15/8/'20

 (10u30-16u30)


Onze ziel is ingedaald in een lichaam dat van nature ontvankelijk vrouwelijk is, ongeacht ons geslacht. Het is een vorm waarin spirit en leven huist.

Hoe beter we in contact blijven met ons lijf, hoe fijner onze afstemming met de hartslag van het Leven, hoe vitaler we zijn.

Als we van ons lichaam vervreemden, raken we uitgeblust, ontstemd, ontredderd, in overdrive…en sturen we ons leven vanuit ons denken. We verliezen contact met ons innerlijk kompas: ons hart. Wie innerlijk verbonden is met het leven, wordt steeds gevoed en is daadkracht vanuit het hart.


Voor vrouwen. Al dansend helen we het contact met Goddelijke Vrouwelijke in en rond ons, Moeder Aarde en het levengevende principe. Automatisch volgt een shift in onze relatie tot het Mannelijke.


Dag: 15/8 (10u30-16u30)

Plek:Verkortingsstr. 55, 9040 Gent

Prijs: zie agenda


Meebrengen: "potluck": lunch om te delen wat je wil! drinkwater

- een bloem die je mooi vindt

er zal een grote vaas staan waa