[website maken] [website bouwen] [Start]
[PERSOONLIJKE ONTWIKKELING]
[AANBOD]
[WORKSHOPS pag.2]
[WORKSHOPS pag.2]
[AANBOD]
[Algemene Voorwaarden]
[]
[AANBOD]
[AANBOD]
[Getuigenissen]
[]
[PERSOONLIJKE ONTWIKKELING]
[PERSOONLIJKE ONTWIKKELING]
[Activiteiten Agenda]
[AANBOD]
[Algemene Voorwaarden]
[Algemene Voorwaarden]
[]
[Contacteer Anne Geerts]
[Link]
[]
[]
[Contacteer Anne Geerts]
[AANBOD]
[Start]

Individuele Sessies:

- stress en burn-out

- angsten  

- slapeloosheid

- aanhoudende vermoeidheid

- depressie

- moeite met keuzes maken

- laag zelfbeeld

- grenzen kunnen aangeven

- moeite met studeren/werken

- concentratieproblemen

- trauma verwerken

- verlies

- emotionele schok

- bedplassen

- doemdenken

- uitbalanceren reflexpunten/chakra's

- innerlijke conflicten

- eetstoornissen

- ...


Eerste sessie:

integratie van basisovertuigingen zoals “Ik ben OK” en -vaardigheden zoals “loslaten”.  Heb je meerdere ongemakken dan gaan we via de O-test na wat eerst behandeld moet worden. uw onderbewuste beslist wat aan bod komt (via O-test)


 Prijs:  1€/min.(BTW exclusief)


Ternat: 0476/898006  


Fysieke Emotionele Energetische Therapie


F.E.E.T. zoekt/vindt de oorzaak van een probleem via de O-test uit de kinesiologie (foto). Vaak ziijn onverwerkte emoties of overtuigingen oorzaak van stress. FEET neemt op een snelle eenvoudige en pijnloze manier stress weg.


De O-test als leugendetector

Het autonome zenuwstelsel is dat deel van ons zenuwstelsel waar we niets aan te vertellen hebben. Het zorgt ervoor dat ons hart klopt, dat onze longen pompen, dat onze darmen functioneren.

Het autonome zenuwstelsel is stressgevoelig en daarom een uiterst betrouwbare leugendetector. De stress die ontstaat bij het uitspreken van een onwaarheid of leugen is dermate groot dat het lichaam niet in staat is bepaalde spierspanningen aan te houden. Hierdoor kunnen we met het onderbewuste van een persoon communiceren. Het onderbewuste kan alleen met een "ja" of "nee" antwoorden. Bij een "nee" kan men de vingers niet op elkaar gedrukt houden.


F.E.E.T. zorgt dat je zowel bewust als onbewust stress kan los laten fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch.


Effect


Als de stress rond een thema weggewerkt is, is kan je vrijer en gezonde met een uitdaging om te gaan. Voor een student met Examenvrees betekent dit dat hij/zij in plaats van te paniekeren en op te geven, wel tot actie overgaat wordt en terug vertrouwt in zijn/haar slaagkansen.


Het lichaam als spiegel


Als energie niet stroomt, ontstaan er bepaalde klachten of ziektebeelden. Door de overactieve vrije radicalen verzuren we letterlijk en figuurlijk. We worden moe en recuperen moeilijk of worden ziek. Volgens Dr.med. Ryke Geerd Hamer, verbonden aan het universitaire ziekenhuis van München, wordt elke fysieke klacht veroorzaakt door een bepaalde onverwerkte emotie. Op een CT-scan kon hij de storing lokaliseren in de hersenen en zo de link aantonen met het orgaan waarover klachten waren. Door de aard van de fysieke klacht zag hij welk thema oorzaak was van de emotionele en energetische disbalans in het leven van zijn patiënt.


  

F.E.E.T.

ANNE GEERTS            GSM: 0476/ 89. 80. 06        E-mail: annegeerts @ skynet.be

Dans het leven