Start
Activiteiten Agenda
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
WORKSHOPS pag.1
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
AANBOD
WORKSHOPS pag.1
WORKSHOPS pag.1
WORKSHOPS pag.1
WORKSHOPS pag.2
Activiteiten Agenda
WORKSHOPS pag.1
WORKSHOPS pag.1
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
AANBOD
AANBOD
AANBOD
AANBOD
Getuigenissen
Link
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
WORKSHOPS pag.2
WORKSHOPS pag.1
Algemene Voorwaarden
Algemene Voorwaarden
Algemene Voorwaarden
AANBOD

Contacteer Anne Geerts

Contacteer Anne Geerts
Activiteiten Agenda
AANBOD
Start
Activiteiten Agenda

Dans het leven

ANNE GEERTS            GSM: 0476/ 89. 80. 06        E-mail: anne@annegeerts.be

  

  

  

DANCING WITH YOUR DARK HORSE, (nog te bepalen)


Wat onbewust onderhuids aanwezig is, komt vroeg of laat -meestal onverwachts- naar boven. Plots gaan we "tekeer als een draak", lijkt "de duivel ermee gemoeid" of doen we waar we een hartsgrondige hekel aan hebben. M.a.w. jouw schaduwkant komt aan het licht! Op zich een kanjer van een groeikans om terug  innerlijk in balans te komen zodat je weer in jouw kracht staat: gegrond, gecenterd, gefocusd met de "juiste" intentie.


De 5Ritmes zijn een krachtig medicijn. Door te dansen voel je welk medicijn nodig is en wanneer de verandering in docering of ritme zich aandient. Heel vaak worden we afgeleid door "oude gewoontes" en belanden we in de schaduwkanten van de ritmes. In "dancing with your dark horse" gaan we bewust met deze schaduwen dansen. We leren de hoefslagen van onze schaduw herkennen en leren om in beweging te blijven zodat we creatief en flexibel met de situatie kunnen omgaan. het is als herkennen van jouw valkuilen en de uitdaging aan te gaan om meer uitgebalanceerd in jouw (paarden)kracht te staan.


In deze workshop gaan we dieper in op herkennen van de schaduw van elk ritme. Hoe je de energie die erin zit je kan "gebruiken" om te groeien.


Plek:

Prijs:

  

SILENT WINGS

26/12/2021


Niets is sterker dan de stilte,

niets geeft zoveel kracht

als het zwijgen van de nacht..

Niets is sterker dan

het woord dat niemand hoort...

(liedje Stef Bos)


Stilte spreekt boekdelen. Vertragen verdiept. Innerlijk luisteren scherpt ons gewaarzijn (awareness), sterkt onze innerlijke getuige, biedt rust en ontwikkelt mededogen in ons hart.  Fysiek: ADEM geeft  RUIMTE en omgekeerd. Verstillen is niet hetzelfde als stil vallen, verstijven. Het is inwendig luisteren naar waar de beweging heen wil en horen hoe de wereld antwoordt op de beweging die zich aandient. Innerlijke ruimte en buiten-ruimte zijn verbonden door adem. Je wordt één met alles. Er is synergie en synchroniciteit. Bewegingen kunnen er vloeiend, afgelijnd, onverwacht grillig, moeiteloos licht, wijds en immens present uitzien.


De natuur gedijt bij het ritme "stillness".  Alle leven heeft een kern (celgeheugen dat weet wat zijn volle potentieel is) en  groeit afgestemd op het geheel. In de eikel zit de eik. in de larve de vlinder...  Stilte verstaat de taal van de wereld: de dieren, de zee, de woestijn, alle elementen, kristallen... Stillness: het doen van het niet doen. dingen die zichzelf lijken te voltrekken. zoals de stilte-conversaties met goede vrienden, gehouden op hartfrequentie in de zuiverste zin van het woord. alles is puur energie, los van voor of afkeur. Beweging en pauze vloeien in elkaar als de eenvoud zelf.


zie agenda

  

Aanbod

Workshops pag .2

Home

Agenda

 SWEET SURRENDER


We are being asked to be able to step into the vast unknown.
 To surrender in every moment
To let go and let God
..


Het leven zelf is een en al verandering. geen flow zonder los laten. CHAOS herschikt vanuit de essentie, duikt in het hart van de ervaring, houdt niet vast maar volgt als WATER  de weg van de minste weerstand. Fysiek verzachten waar verharding overbodig is, vergemakkelijkt opnieuw luisteren op hartfrequentie en stemt af op innerlijk weten. Al dansend ervaren we constant overgangen in bewegingen, ritmes, energie, emoties en gedachten. Vertrouwen in veranderen is jezelf niet langer in de weg staan om te ont-moeten wie/wat is. Los laten leidt tot ont-wikkeling. Op OVERGAVE volgt CREATIE vanzelf. We oefenen fysiek in vloeiend omgaan met energie & vorm. Hierdoor smelten en verdwijnen (disolve) ook mentale en emotionele beperkingen. Los(en)laten, overgave, vertrouwen, vergeven, … zijn groeikansen in tijden van crisis en opschudding. Dit heartbeatweekend  is bedoeld voor wie de Ritmes al danst.