[website maken] [website ontwerp] [Start]
[AANBOD]
[WORKSHOPS pag.1]
[WORKSHOPS pag.1]
[AANBOD]
[AANBOD]
[AANBOD]
[Getuigenissen]
[]
[Algemene Voorwaarden]
[TRAINING & COACHING]
[Activiteiten Agenda]
[AANBOD]
[Algemene Voorwaarden]
[PERSOONLIJKE ONTWIKKELING]
[]
[Contacteer Anne Geerts]
[Link]
[Contacteer Anne Geerts]
[AANBOD]
[Start]
[Activiteiten Agenda]

Workshops pag .1

The HEART of BODY WISDOM


 ...


Wie de 5Ritmes® danst ervaart dat het lichaam niet liegt. Je raakt buiten adem als je over je grenzen gaat, er komen emoties los,… Het leven zelf in al zijn facetten. We komen onszelf tegen op de dansvloer. Ons lichaam weerspiegelt exact ons Denken/Voelen/Doen. Interessant en fascinerend is hoe we hiermee omgaan. We nemen de tijd om bewust te luisteren naar de groeimogelijkheden in ons hart.Gegrond en gecenterd openen we ons voor de wijsheid van ons lichaam. Bereid om de onderliggende intentie ter harte te nemen en oude patronen los te laten zodat energie weer vrij stroomt. En we verdiepen het proces.  


We verkennen bewust hoe emoties bewegen zodat we soepel met ze om kunnen gaan in het dagelijkse leven. We vergroen onze veerkracht door te lijfelijk te oefenen in ontvangen (wat is), delen en loslaten. We gaan de relatie met onze emoties aan, om ze met draagkracht te kunnen delen en loslaten. Dit Heartbeat weekend(10u30-17u) is voor wie al een tijd de 5Ritmes® danst. Bij inschrijven te melden.

 

HAPPY NEW ME!!!


Transformatie: van rups naar vlinder!

 Alles heeft zijn ritme, de nodige voeding is aanwezig, elke fase is een voorbereiding op wat volgt, de uitdagingen bij het ontpoppen sterken de vleugels van de vlinder!

HAPPY NEW ME is een check up en een uitnodiging om fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel beweging toe te laten waar nodig om voluit JA te zeggen aan het leven, aan alle ritmes van ons wezen, aan onze ziel, aan de droom in ons hart die vraagt om geleefd te worden! Kom uit je cocon, sla je vleugels uit en leef! Al dansend oefenen we in ontvangen, delen, los laten, spelen en genieten. In een veilige context aanvaarden we onze angst en onzekerheid en focussen we op wat ons warm, blij en vrij maakt. We kiezen voor een boeiende weg (ipv lijdensweg). We kiezen voor een ontdekkingstocht ipv lijdensweg. We leren in vreugde en vertrouwen terug aansluiten bij de flow van het leven.

De 5Ritmes® helpen herkennen wat we nodig hebben én transformeren wat ons weerhoudt om voluit te leven. We dansen tot we opnieuw her-inner-en wie we in essentie zijn. Tot ons intuitief weten ons toont om met Hart en Ziel deel te nemen aan dit leven. Jezelf verwelkomen! Je ware kleuren laten zien aan de wereld.

Iedereen welkom die minstens een WAVE danste.

Dag: 13 jan. 13 (10u30-17u30) in Polariteit, verkortinggstraat 55, 9040 gent

Prijs: 75 euro (btw in), 10% korting indien betaling ontvangen voor 24 dec.12 op 063-1063778-14 van Anne Geerts

meebrengen: symbool (wat jij aandacht wil geven in 2013) voor op het altaar, eigen lunch en water, makkelijke kledij  

RELATING: 3 LEVELS, 5 RHYTHMS


...


Al dansend verkennen we het contact met onszelf, met iemand anders (duo) en met de groep/de wereld. Waar zit jouw comfortzone? Wat gebeurt met jouw dans "buiten die zone"? Verlies je jezelf in de dans van een ander? Klap je dicht in groep? Val je stil op je eentje? We stretchen onze grenzen zodat "op onszelf zijn" géén afsluiten wordt, in relatie geen symbiose, in groep geen capitulatie. Elke relatie heeft nood aan: tijd voor jezelf, tijd samen, tijd voor familie/vrienden. En er is meer...


Een relatie doorloopt Waves.Elk Ritme/fase belichaamt een ander aspect in verbinden. De Ritmes herkennen in jezelf, de ander, de relatie geeft  meer ademruimte en keuzemogelijkheden. We verkennen waar onze focus en ons bewustzijn zitten om authentiek te verbinden!  Voor 31 jan. inschrijven graag!


  

  

  

ANNE GEERTS            GSM: 0476/ 89. 80. 06        E-mail: annegeerts @ skynet.be

Dans het leven